(Фото) Як Анастасія Волочкова прикрасила будинок та живу ялинку на Новий рік

Нещодавно Анастасія Волочкова розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаві та барвисті фото як вона вбрала ялинку на Новий рік та прикрасила свій будинок.

Як ви прикрашатимете свою ялинку на Новий рік. Звичайні люди прикрашають ялинки чи сосну у себе у квартирі чи будинку по-різному. Одні дістають торішні іграшки та прикрашають ялинку. Інші оновлюють асортимент та докуповують сучасні іграшки в супермаркеті та поєднують їх із торішніми. Треті користуються іграшками, які ще за радянських часів.

До речі, такі раритетні іграшки сьогодні цінуються і викликають розчулення у сучасної молоді. Усім же хочеться знати як святкували Новий рік їхні татусі та мами, а також бабусі та дідусі.
Новий рік – це завжди радість і особливо для малюків. Вони отримають новорічні подарунки та знайдуть їх уранці під ялинкою.
Але ще не лише Новий рік – це класне свято, а підготовка до нього – це щось незвичайне та зворушливе.

А як готуються до святкування Нового року представники шоу-бізнесу та як вони вбирають свої ялинки?
Нещодавно Анастасія Волочкова розмістила на своїй сторінці в інстаграмі цікаві та барвисте фото як вона вбрала ялинку на Новий рік та прикрасила свій будинок.
Її росте на ділянці жива ялинка і її перетворили на чарівну, вбравши на Новий рік. Допомагали вбирати ялинку Анастасії Волочковій її друзі. Після того як було вбрано і її будинок, то вогники на ньому запалюють щовечора і вони горять всю ніч. Анастасія Волочкова похвалилася, що у неї в окрузі найкрасивіший і найяскравіший будинок вийшов.

А як вам, сподобалося, як прикрасила свій будинок та ялинку на Новий рік Анастасія Волочкова?

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.