(Фото) Лідія Таран у новому образі: гірськолижниця на Буковелі

Лідія Таран вміє відпочити та найголовніше, що вона завжди оптимістично виглядає та посміхається. Це зазначають її шанувальники.

Де ви відпочиваєте в цю пору року? Коли стоїть така нестійка погода, і практично по всій Україні немає снігу. Деякі люди їдуть на відпочинок до теплих країн: Туреччини, Мексики або на Мальдіви. Там теплий океан чи ніжне море. Можна поніжитися на золотистому піску та погрітися на тропічному сонці.

Але це все залежить від вашого фінансового стану. Інші їдуть до Єгипту, щоб поєднувати приємне з корисним та цікавим. Приємне – це купуватись у Червоному морі, а корисне – побачити одне із семи чудес світу – піраміди. Вони величні. Старе твердження вірне: все боїться часу, а час боїться пірамід.

Частина наших земляків відпочивають у Карпатах чи на курортах в Альпах. Але курорт Буковель також багатьом подобається і там можна чудово відпочити.

Тож Лідія Таран і обрала Буковель. Чисте повітря, чудові краєвиди та головне там зараз лежить сніг. Тож можна покататися на лижах. Однак для цього необхідне відповідне екіпірування. Ви все це можете взяти у вашому готелі.

Лідія Таран нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм красиві фотографії, як вона відпочиває в Буковелі.

На фото Лідія Таран чудово екіпірована для катання на лижах. Їй таке екіпірування йде. Видно, що телеведуча у чудовому настрої. Вони разом із донькою відпочивають у Буковелі. Лідія Таран вміє відпочити та найголовніше, що вона завжди оптимістично виглядає та посміхається. Це зазначають її шанувальники.

А як вам Лідія Таран у новому образі?

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.