Ентоні Хопкінс: “Вірте мені, старому дурню. Спрацювало в моєму житті спрацює і у вашому!”: спробуйте – все вийде

Шаман сказав: "Робіть рови. Треба рити рови дощу". "Але ж дощу немає". "Треба рити рови, і дощ прийде".

Як втілити свою мрію у життя? А як це зробити, якщо ви знаходитесь у скрутному становищі та не знаєте що робити. А до того ж не знаєте, за що утримувати свою сім’ю і на що купувати ліки?

Це важкі питання, і не всі люди можуть упоратися з безнадійною ситуацією. Те, чого вас навчали у школі, училищі, технікумі чи інституті – не діє.

Раціональне мислення, на яке ви орієнтувалися, не дає вам засобів для існування. Як не розгубити останні краплі оптимізму і не скотитися у прірву? Адже багато людей можуть опинитися в такій ситуації, що може допомогти їм?
Віра!

Про неї говорить і великий актор Ентоні Хопкінс. Вчитайтеся у його слова у назві цієї статті.

Ентоні Хопкінс зі своїм котом

Прочитайте наприкінці цієї статті його мова дослівно в пості в інстаграм, який він написав.
Ентоні Хопкінс звертається до людей на всій планеті, яким нелегко зараз у житті. Він робить це від щирого серця і хоче просто допомогти кожному. Можливо, коли ви прочитаєте його промову, то у вас буде впевненість у своїх силах і ви зрозумієте, що віра вам допоможе. Як це зробити і як віра допомогла Ентоні Хопкінсу – ви дізнаєтеся з його промови.

Коли ви прочитаєте рядки, які написав Ентоні Хопкінс – уважно вдумайтеся і приміряйте їх до себе. Подумайте, що ви хочете ще в цьому житті та дійте, вірячи в те, що все вийде.

Як радить Ентоні Хопкінс – не відкладайте нічого на завтра, завтра не існує. Живіть сьогодні та втілюйте свою мрію з вірою сьогодні. Треба рити рови для води, навіть коли не йде дощ!

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?