Філіп Кіркоров злився з коханою у пристрасному поцілунку

У Філіпа Бедросовича Кіркорова в Інстаграм-профілі з'явилося фото того, як він цілується із невідомою жінкою.

Оцінити, хто саме – та жінка, яку він пристрасно поцілував у губи, було неможливо, бо фотографія зроблена крупним планом – видно лише нижню частину обличчя Кіркорова та його супутниці. Проте шанувальники добре розглянули, що Пилип Бедросович гризе нігті.

Не встигли фанати висловити свої припущення щодо того, кого ж так солодко цілує Філіп, як шоумен та співак вирішив видалити цю фотографію зі свого профілю.

Філіп Кіркоров злився з коханою у пристрасному поцілунку
Філіп Кіркоров злився з коханою у пристрасному поцілунку

Чим саме це аргументовано – невідомо. Можливо, йому не надто сподобалися коментарі, які шанувальники висловлювали щодо тієї панночки, чиї губи зображені на знімку.

Або ж він був не радий тому, що фанати помітили його не дуже акуратний манікюр, адже по фото крупним планом справді видно, що Пилип Бедросович гризе нігті. А це може бути яскравою ознакою знервованості та занепокоєння.

Зазначимо, у домі Пилипа панує мир та порядок. Разом із поп-королем проживає його батько Бедрос Кіркоров, сурогатна мати дітей – Наталія Єфремова та діти – Алла-Вікторія та Мартін. Крім того, у будинку проживає обслуговуючий персонал, часто залишаються запрошені гості. Особняк Кіркорова коштує понад мільярд рублів, місця всім вистачає.

Більше про особисте життя та амурні зв’язки короля російської естради та екс-дружина Алли Борисівни Пугачової нічого невідомо.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.