(Фото) Який був маленький Андрій Данилко – Вєрка Сердючка: архівне фото з рибою на колесах 1974 рік, Полтава

Шанувальники правильно відзначили, що цей маленький Андрій Данилко не знає, що згодом стане Вєркою Сердючкою і яка слава на нього чекає попереду.

Кожна сім’я зберігає фотографії, коли їхні діти або вони самі були маленькими. Те саме роблять і представники шоубізнесу зараз. Однак коли вони ще не знали та навіть не мріяли, що стануть зірками, то з того часу фото можливо і не зберігали. Зараз зірки з ностальгією згадують які вони були та розміщують фото на своїх сторінках у соціальних мережах.

В одних є що показати та згадати, інші соромляться показувати публіці та шанувальникам коли вони лежали на ліжку маленькі голяка.

Нещодавно Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) розмістив на своїй сторінці раритетне фото. На ньому він маленький 1974 року сидить і тримає в руках величезну іграшку – рибу на колесах. Напевно малюкові фотограф сказав, (як раніше казали, щоб привернути увагу маленьких дітей і вони не ворушилися), що зараз з об’єктива вилетить пташка. І Андрій Данилко уважно дивиться в об’єктив і чекає на цю пташку.

Маленький Андрій Данилко звичайно разюче відрізняється від сьогоднішнього красеня чоловіка. Але якісь риси спільні можна вловити.
Ця фотографія викликала інтерес у шанувальників Вєрки Сердючки. Вони одразу відписалися в інстаграм і написали, що деякі теж мали таку ж рибу. Вони згадали це з ностальгією.

Інші правильно зазначили, що цей маленький Андрій Данилко не знає, що згодом стане Вєркою Сердючкою і яка слава на нього чекає попереду.

А ви, впізнали в маленькому Андрієві Данилку, красуню Вєрку Сердючку?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.