(Підбірка фото) Юрій Горбунов нарядився Святим Миколаєм та привітав дітей зі святом: головне, щоб син не впізнав

Як написав сам Юрій Горбунов, його театральна освіта допомогла, і він увійшов у роль Святого Миколая і його ніхто не дізнався.

Діти люблять коли їх вітає Святий Миколай зі святом. Вони чекають дуже настання цього свята. Батьки, дідусі та бабусі вітають своїх дітей та онуків, даруючи їм подарунки. Ці подарунки батьки ховають під новорічну ялинку чи під подушку дітям. І коли малюки прокидаються вранці, вони відразу заглядають по подушку. А деякі не можуть увечері перед днем Святого Миколая заснути, то очікують подарунків.

Юрій Горбунов розмістив на своїй сторінці в інстаграм фото, де він переодягся у вбрання Святого Миколая та пішов вітати дітей. Діти так зраділи, що прийшов Святий Миколай, що оточили його і почали смикати за костюм. Юрій Горбунов мав тільки одну думку: щоб йому рукав не відірвали енергійні діти. Другою думкою в нього була, щоб син його не впізнав. Бо коли Юрій Горбунов з’явився перед дітьми, то син із підозрою почав оглядати Святого Миколая.

Однак, як написав сам Юрій Горбунов, його театральна освіта допомогла, і він увійшов у роль Святого Миколая і його ніхто не впізнав.

Після того як Юрій Горбунов розмістив це фото у соціальних мережах, на нього відреагували багато людей. Дехто писав, що його син напевно впізнав тата.
Інші написали, що Юрій Горбунов чудово відіграв роль Святого Миколая.

Ви дізналися Юрій Горбунова у вбранні Святого Миколая? Правда можна його впізнати тільки по оці та посмішці?

А ви привітали своїх дітей чи онуків зі святом Святого Миколая?

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.