Аліна Гросу вперше показала свою матір

Співачка Аліна Гросу, яка на сцені практично з народження, показала головну жінку у своєму житті, яка навчила її усьому та зробила зіркою.

Напередодні співачка Аліна Гросу опублікувала тепле сімейне фото із мамою. Вона зробила селфі зі своєю молодою та красивою мамою, очевидно, десь у ресторані чи іншому закладі.

На фото видно, що у мами Аліни Гросу досить молоде обличчя без зморшок. Вона щиро посміхається і сяюче виглядає поряд зі своєю спадкоємицею.

Шанувальники зазначили, що мама Гросу молода не по роках. Поряд зі своєю дочкою вона виглядає як сестра чи подруга-ровесниця.

У коментарі до публікації Аліна Гросу написала привітання з Днем народження.

“У коханої, найкращої у світі матусі сьогодні День Народження! люблю неймовірно! Ціную, турбуюся і дорожу всією душею! Хочу побажати міцного здоров’я, натхнення, сил, спокою, винятково радісних миттєвостей та справжнього жіночого щастя! інше, бо нас багато , ми всією сім’єю для тебе завжди організуємо і нехай будуть у житті винятково приємні сюрпризи!!!!”,

– Написала Аліна Гросу.

Шанувальники за підписом здогадалися, що, найімовірніше, Аліна Гросу зробила мамі якийсь крутий і нечуваний дорогий сюрприз. Проте співачка та актриса не розкривала, що саме подарувала мамі та як її привітала.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.