Ані Лорак “спалили” за фотошопом – робить ноги худими, а обличчя – ляльковим

Кожна зірка хоче виглядати добре та ефектно, проте не завжди це вдається, використовуючи реальні ресурси.

Наприклад, птахи такого польоту, як Ані Лорак, можуть вдатися до фотошопу. Звичайно, ідеальний та зручний варіант – це пластична операція. Але на неї вирішиться важко. А фотошоп – гарна нагода зробити таку обкладинку, як хочуть шанувальники, але зберегти своє реальне тіло.

Отже, чи фотошопить свої фото Ані Лорак?

Раніше шанувальникам здавалося, що Кароліна перед ними чесна, і всі її фото – реальна картинка з життя. Однак потім близький друг Кароліни Філіп Кіркоров дуже сильно підставив свою близьку подругу, і тепер публіка впевнена – Лорак все ж таки дуже обробляє фотографії перед тим, як викласти їх у мережу.

А ось як Пилип підставив Ані:

Філіп Кіркоров та Ані Лорак
Філіп Кіркоров та Ані Лорак

З одного й того ж заходу зірки виклали однакове фото. Посмішки, погляд, поза – все говорить про те, що це одне й те саме фото. Ось тільки у профілі у Пилипа у Ані повні руки, кругле обличчя і трохи темнова шкіра.

А ось на ідентичній фотографії, яку зірка залила собі в обліковий запис, видно тоненькі ручки співачки, її здоровий і рівномірний блиск шкіри (що виглядає не так природно), а також худе лялькове обличчя.

Ані ніяк не коментувала цей казус, але тут і так все дуже зрозуміло!

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.