(Фото) Куди зібралися Лілія Ребрик із чоловіком: у них є класний романтичний привід!

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вони з чоловіком готуються кудись вилетіти. Куди пара летить – вона не зізнається.

Багато людей мають свої традиції та по-різному вони проводять і зустрічають свою романтичну дату. Та й романтичні дати у різних людей бувають різні. Одні пам’ятають, як вони познайомилися, інші пам’ятають перший поцілунок. А треті згадують той день, коли вони одружилися.

І святкують у різних місцях, відзначаючи свої романтичні дати. Одні влаштовують романтичну вечерю вдома, коли діти у бабусі та дідусі, інші організовують свято у кафе чи ресторані. А треті летять на Багамські або Мальдівські острови, і там відзначають свою романтичну дату.

А як відзначають свої романтичні дати представники шоубізнесу? Так, так само як і звичайні люди. Найголовніше, щоб обоє були задоволені.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вони з чоловіком готуються кудись вилетіти. Куди пара летить – вона не зізнається. Усі тримають у секреті. Тільки написали, що вони для цього мають романтичний привід. Який привід шанувальники лише здогадуються. Вони одразу залишили свої посади.

Одні написали, що це напевно Лілія Ребрик із чоловіком летять відсвяткувати річницю весілля. Інші думають, що подружжя летить до Буковеля покататися на лижах. Треті зробили припущення, що якщо вони летять без малюків, то це означає тільки в Париж. Але всі шанувальники бажають їм добре відпочити та набратись сил.

А ви як думаєте, який романтичний привід є у Лілії Ребрик та її чоловіка, щоб кудись відлетіти літаком?

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.