(Підбірка фото) Рожеве весілля: Лілія Ребрик у шикарній білій сукні захопила шанувальників

Це правда так чарівно подружжя виглядає на своє 10-річчя, просто око не відірвеш. Напевно багато дівчат собі візьмуть на замітку фасон такої весільної сукні.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграмі добірку гарних фотографій, де вона з чоловіком. Лілія Ребрик у білій весільній сукні та поруч її чоловік. Вони вже десять років разом. Прекрасний привід, щоб згадати, як це було і як вони прожили всі ці 10 років. Минуло десять років, а вони як новенькі.

Це у них рожеве весілля і як написала під фотографією Лілія Ребрик, — це чудова нагода, щоб відчути себе знову і знову молодятами. Деякі шанувальники навіть не вірять, що вони вже десять років разом. А у подружжя вже дві прекрасні доньки та найголовніше у них ще багато радісних моментів попереду. У них багато грандіозних планів щодо життя та багато бажань.

Далі Лілія Ребрик звернулася до чоловіка і написала, що вони колись зустрілися в танцях. Мені так ніжно, так весело і так спокійно з тобою. Завжди!

Після того як Лілія Ребрик розмістила фотографії у соціальній мережі, шанувальники закидали їх із чоловіком компліментами. Їх зачарувала Лілія Ребрик у білому весільному платті. Вона просто захопила шанувальників. Як вони всі констатували, що їй їде ця сукня, і вона виглядає як принцеса. Багато хто побажав подружжю щастя, здоров’я та багатьох років життя. Деякі шанувальники написали, що вони беруть приклад із їхньої родини.

Це правда так чарівно подружжя виглядає на своє 10-річчя, просто око не відірвеш. Напевно багато дівчат собі візьмуть на замітку фасон такої весільної сукні.

А як вам сукня Лілії Ребрик, сподобалося?

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.