(Відео) Чарівний танець на “рожевому весіллі” Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Буквально нещодавно Лілія Ребрик та Андрій Дикий розмістили у соціальних мережах відео свого весільного танцю. Вони пурхали під гарну музику і дивилися один одному в очі.

Після того як Лілія Ребрик зі своїм чоловіком заінтригували всіх шанувальників, куди вони летять і найголовніше з якого приводу, інтрига незабаром була розкрита. Виявляється подружжя захотіло відзначити своє десятиліття від дня весілля. Це “рожеве весілля”. І Лілія Ребрик вирішила з чоловіком відсвяткувати її в Іспанії в Барселоні.

Вони розмістили на своїй сторінці в інстаграм, як вони в Барселоні відпочивають, що подивилися і де були. Неймовірні по красі місця та вузькі тихі вулички Барселони захопили Лілію Ребрик та її чоловіка. Вони ходили тихими районами Барселони та згадували як десять років тому зустрілися, покохали один одного і потім одружилися. Минуло десять прекрасних років. У них двоє найкрасивіших доньок. Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий щасливі у шлюбі.

Після дружини розмістили на своїй сторінці в інстаграм, як вони святкують “рожеве весілля”. Обидва веселі та щасливі.

А буквально нещодавно Лілія Ребрик та Андрій Дикий розмістили у соціальних мережах відео свого весільного танцю. Вони пурхали під гарну музику і дивилися один одному в очі. Все довкола них перестало існувати! Такими щасливими, напевно, їх не бачили шанувальники.

Вони відзначають, що раді за подружжя і бажають їм щастя, успіхів та міцного здоров’я.

Танець Лілії Ребрик та Андрія Дикого

А як вам, сподобався танець Лілії Ребрик та Андрія Дикого на “рожевому весіллі?”

Для того, щоб переглянути відео – натисніть на білий трикутник у центрі кадру.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.