(Відео) Чарівний танець на “рожевому весіллі” Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Буквально нещодавно Лілія Ребрик та Андрій Дикий розмістили у соціальних мережах відео свого весільного танцю. Вони пурхали під гарну музику і дивилися один одному в очі.

Після того як Лілія Ребрик зі своїм чоловіком заінтригували всіх шанувальників, куди вони летять і найголовніше з якого приводу, інтрига незабаром була розкрита. Виявляється подружжя захотіло відзначити своє десятиліття від дня весілля. Це “рожеве весілля”. І Лілія Ребрик вирішила з чоловіком відсвяткувати її в Іспанії в Барселоні.

Вони розмістили на своїй сторінці в інстаграм, як вони в Барселоні відпочивають, що подивилися і де були. Неймовірні по красі місця та вузькі тихі вулички Барселони захопили Лілію Ребрик та її чоловіка. Вони ходили тихими районами Барселони та згадували як десять років тому зустрілися, покохали один одного і потім одружилися. Минуло десять прекрасних років. У них двоє найкрасивіших доньок. Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий щасливі у шлюбі.

Після дружини розмістили на своїй сторінці в інстаграм, як вони святкують “рожеве весілля”. Обидва веселі та щасливі.

А буквально нещодавно Лілія Ребрик та Андрій Дикий розмістили у соціальних мережах відео свого весільного танцю. Вони пурхали під гарну музику і дивилися один одному в очі. Все довкола них перестало існувати! Такими щасливими, напевно, їх не бачили шанувальники.

Вони відзначають, що раді за подружжя і бажають їм щастя, успіхів та міцного здоров’я.

Танець Лілії Ребрик та Андрія Дикого

А як вам, сподобався танець Лілії Ребрик та Андрія Дикого на “рожевому весіллі?”

Для того, щоб переглянути відео – натисніть на білий трикутник у центрі кадру.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.