(Підбірка фото) Як медовий місяць: Лілія Ребрик та Андрій Дикий у Барселоні

А нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм як вони проводять час у Барселоні. Їхня подорож як медовий місяць!.

Лілія Ребрик із чоловіком із самого початку поїздки заінтригували своїх шанувальників. Ніхто не знав, куди вони летять. Пара розмістила тоді фотографію, де вони стоять щасливі перед літаком та чекають на посадку.

Потім з’ясувалося, що вони полетіли до Барселони відзначити своє рожеве весілля. Після дружини показали кілька видів Барселони і пройшлися тихими вуличками міста. Прекрасні місця та відмінний настрій. Далі в наступному селфі можна було побачити як Лілія Ребрик та Андрій Дикий згадують як вони обручалися десять років тому. Лілія Ребрик одягла білу весільну сукню і захопила своїх шанувальників.

А потім вони розмістили на своїй сторінці в інстаграмі гарне відео, на якому пара танцює. Лілія Ребрик та Андрій Дикий пурхали та дивилися один одному в очі. Це було прекрасно.

А нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм як вони проводять час у Барселоні. Їхня подорож як медовий місяць!. Лілія Ребрик побажала всім такого медового місяця. І обов’язково щоб вони побували в Барселоні. Вона не має слів, одні емоції. Тут скрізь панує любов, чудове повітря, море, навколо папуги. Залишаються від Барселони лише теплі спогади.

Після розміщення фото в соціальній мережі багато шанувальників написали, що вони раді за цю пару і бажають їм міцного здоров’я і щастя.

А незабаром вони з чоловіком будуть удома, і її можна буде побачити у Молодому театрі на спектаклі.

А як вам медова відпустка Лілії Ребрик та Андрія Дикого?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.