Волосся скуйовджене, спідниця підлетіла: Женька зі Сватів показала нові кадри з сьомого сезону

Наразі в Україні виходить сьомий сезон серіалу Свати. Ганна Кошмал, яка виконала одну з головних ролей, показала кадр із серіалу.

Анна опублікувала у себе в Інстаграм фото, зроблене у Грузії. Цей знімок був зроблений під час того, як “Свати” знімали третю серію, коли шукали грузинське коріння Валентини Будько.

Тоді ж Джек зробив пропозицію Євгенії Ковальової, згідно з сюжетом.

У коментарях шанувальники з Росії, України та інших країн пишуть, що з нетерпінням чекають на нові серії улюбленого серіалу:

  • Чекаємо сьогодні на Росія 1 з нетерпінням
  • В інтернеті є вже цілих 4 серії, дивлюся із задоволенням
  • Красуня! Ви зовсім інша у 7 сезоні!
  • Дааа, о 21:20 на каналі “Росія 1”

На фотографії Анна Кошмал позує у кремовій світлій сукні в горошок. Враховуючи те, що вона на вітрі, то волосся розвивається, і вона обернулася через плече на камеру.

Шанувальники зазначають, що Ганна Кошмал, вона ж Євгенія Ковальова, дуже виросла за той час, коли сезон знімали. Вона стала стриманішою, спокійнішою, спокійнішою.

Але це не дивно, адже між 6 та 7 сезонами минуло практично 10 років.

Тепер фанати з цікавістю спостерігають, як у кадрі розвиватимуться відносини Євгеші та Джека, і чи вийде вона нарешті за іноземця заміж.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.