Крістіна Орбакайте прикрила причинні місця пір’ячками: “І вона називає це сукнею?”

Донька Алли Борисівни Пугачової Крістіна Орбакайте опублікувала фотографію в новому новорічному "сукні". Воно виглядає на артистці дуже неоднозначно.

Орбакайте позувала в білій сукні, яка має цікавий фасон. Воно таке легке і пухнасте – створюється враження, ніби воно пошите з маленьких пір’їнок. Цікава фішка цієї сукні полягає в тому, що плечі та декольте повністю відкриті. Під грудьми у Христини широкий пояс. Якби не він, то напевно її талія взагалі втратилася б на увазі, оскільки вбрання дуже повнить.

Проте з огляду на те, що Крістіна Орбакайте завжди була худенькою, і в неї ніколи не було проблем із зайвими кілограмами, то плаття зірці дуже йде.

“І ні ким не помічена співати йду щовечора вам Я у сукні білій…”, – написала в описі до відео Крістіна Орбакайте.

Христина Орбакайте показала вбрання, в якому зустріне Новий рік
Христина Орбакайте показала вбрання, в якому зустріне Новий рік

Волосся Крістіна акуратно зібрала вгору. Має простий повсякденний макіяж з акцентом на очах, рожеві губи, які гарно переливаються під світлом софітів. На вухах масивні, але дуже витончені та жіночні сережки, які у комплексі підкреслюють вечірній стиль даного образу.

Нагадаємо, що Крістіна Орбакайте у новорічну ніч працюватиме. Артистка виступатиме на корпоративі у столиці. Такі зірки, як Орбакайте за Новорічну ніч, можуть заробити стільки, скільки часто заробляють за кілька тижнів або навіть місяців.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.