Басков заскочив на коліна Кіркорова: їх давно всі підозрювали у цьому

Музикант Микола Басков та його колега Філіп Кіркоров, які раніше не дуже добре спілкувалися, зараз записують відео де обіймаються один з одним.

На відео, яке у своєму Інста-профілі опублікував король російської естради, Микола Басков сидить у нього на колінах. Сам Кіркоров сів на величезний “крижаний трон”. У цьому відео Філіп та Коля звернулися до своїх фанатів і сказали, що до Нового року залишилося лише 3 дні, тому вже настав час починати готуватися до свят.

Фанати посміялися з цього відеоролика, оскільки Філіп і Басков часто роблять якісь смішні колаборації, спекулюючи на тому, що раніше вони були ворогами, а сьогодні вони практично найкращі друзі.

Микола Басков сів на коліна Пилипу Кіркорову

Філіп Кіркоров та Микола Басков
Філіп Кіркоров та Микола Басков

А ось що про пару артистів та їх новий відеосюжет написали в коментарях:

  • Люблю, – пише співачка Алсу
  • Ахахахаха, — посміявся український телеведучий Володимир Остапчук
  • найкращий дует на віки!, – пише блогер і журналіст Альона-Блін
  • Виявляється, один у нас король, а другий імператор. Ну я не могуууу!, – пише користувач із ніком nataliahoms
  • Я подумала воскова постать Баскова, – пише користувач з ніком kazanova4451

Зазначимо, обидва артисти офіційно самотні — вони не мають ні дружин, ні дівчат. Принаймні так вони говорять на публіку. Тому здогадатися, де і з ким співаки зустрічатимуть Новий рік — складно. Можливо, працюватимуть. Кіркоров найчастіше у новорічну ніч працює, а вже потім їде до дітей.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.