“Ось це ласти”, “Ф-у-у”: Волочкову зацькували за ноги з невдалого ракурсу

Анастасія Волочкова часто потрапляє у скандали, і переважно негативні коментарі пишуть їй з приводу не дуже вдалих фотографій.

Наприклад, Анастасію часто засуджують за те, що вона публікує фотографії у купальних костюмах, демонструючи свої широкі плечі та дуже грубі форми тіла. Проте вона “огрубіла” після народження дитини, раніше була хоч і високою, але витонченою та жіночною.

“Хворою” темою для Насті залишаються її ноги. Через те, що вона багато років займалася балетом не шкодуючи себе, зараз у неї проблеми із суглобами, а ноги виглядають як справжні “робочі руки”. Саме тому вони часто впадають у вічі на фотографіях, за що Анастасія отримує відверто засуджувальні коментарі на свою адресу.

Наприклад, 45-річна російська балерина Анастасія Волочкова у вівторок, 28 грудня, оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі фото, зроблене в салоні автомобіля. На першому плані там її ноги у прозорих безрозмірних колготках.

“Їдуть мої ніжки в комфорті на зйомку. А навколо бруд і пробки” – підписала знімок Анастасія Волочкова.

З верхнього ракурсу ноги справді виглядають не такими витонченими, як зазвичай на фотографіях.

І ось що у неї під знімком пишуть фоловери:

  • Ніжки гарні лише замолоду. Їх можна показувати і це естетика. Потім це, звичайно, просто ноги. Як би сумно нам від цього не було
  • Ось це ласти
  • Ф-у-у
  • Чоловік у колготках?
  • Копити дуже стрункі та добра душа
  • Криві на всі боки

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.