(Відео) Як Камалія з чоловіком, гостями та Дідом Морозом зустрічали Новий 2022 рік та загадували бажання!

Камалія з келихом шампанського вітає за допомогою відео всіх своїх шанувальників та просто мешканців України з Новим 2022 роком! Вона побажала всім кохання і щоб усе збулося у вас у Новому 2022 році. Подивіться це веселе та цікаве святкове відео та долучіться до гарного настрою!

Як ви зустріли Новий 2022? Адже ви до цього свята так довго готувалися і так на нього чекали. Господині обирали святкове меню та готували смачні страви на новорічний стіл. Вигадували, у що одягнеться новорічної ночі та звичайно чим здивувати гостей.

Представники шоубізнесу теж не залишилися осторонь і у них, напевно, більше можливостей у цьому плані. Зірки можуть собі дозволити незвичайно зустрічати Новий рік та здивувати гостей на повну.

Так буквально недавно Камалія розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона з чоловіком, гостями та Дідом Морозом зустріли Новий 2022 рік. Незабутнє видовище, веселощі вирувало і лилося через край.

Дід Мороз усім порадив у новорічну ніч загадати бажання і для того, щоб воно виповнилося, потрібно про нього добре подумати та уявити в думках як це бажання втілюватиметься в життя. Як радить це робити Дід Мороз, Камалія зняла на вигляд та показала своїм шанувальникам.

Видно як Камалія емоційно всіх вітає у Новий рік і, напевно, сама загадує бажання на Новий рік. Гості веселяться і замислюють, записують бажання кожен у своїй записці та треба її покинути.

Камалія з келихом шампанського вітає за допомогою відео всіх своїх шанувальників та просто мешканців України з Новим 2022 роком! Вона побажала всім кохання і щоб усе збулося у вас у Новому 2022 році.

Подивіться це веселе та цікаве святкове відео та долучіться до гарного настрою!

 

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.