(Відео) Як Камалія з чоловіком, гостями та Дідом Морозом зустрічали Новий 2022 рік та загадували бажання!

Камалія з келихом шампанського вітає за допомогою відео всіх своїх шанувальників та просто мешканців України з Новим 2022 роком! Вона побажала всім кохання і щоб усе збулося у вас у Новому 2022 році. Подивіться це веселе та цікаве святкове відео та долучіться до гарного настрою!

Як ви зустріли Новий 2022? Адже ви до цього свята так довго готувалися і так на нього чекали. Господині обирали святкове меню та готували смачні страви на новорічний стіл. Вигадували, у що одягнеться новорічної ночі та звичайно чим здивувати гостей.

Представники шоубізнесу теж не залишилися осторонь і у них, напевно, більше можливостей у цьому плані. Зірки можуть собі дозволити незвичайно зустрічати Новий рік та здивувати гостей на повну.

Так буквально недавно Камалія розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона з чоловіком, гостями та Дідом Морозом зустріли Новий 2022 рік. Незабутнє видовище, веселощі вирувало і лилося через край.

Дід Мороз усім порадив у новорічну ніч загадати бажання і для того, щоб воно виповнилося, потрібно про нього добре подумати та уявити в думках як це бажання втілюватиметься в життя. Як радить це робити Дід Мороз, Камалія зняла на вигляд та показала своїм шанувальникам.

Видно як Камалія емоційно всіх вітає у Новий рік і, напевно, сама загадує бажання на Новий рік. Гості веселяться і замислюють, записують бажання кожен у своїй записці та треба її покинути.

Камалія з келихом шампанського вітає за допомогою відео всіх своїх шанувальників та просто мешканців України з Новим 2022 роком! Вона побажала всім кохання і щоб усе збулося у вас у Новому 2022 році.

Подивіться це веселе та цікаве святкове відео та долучіться до гарного настрою!

 

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.