(Підбірка фото) Де відпочиває Влад Яма після Нового року: позує сонцю!

Під мексиканським сонцем зараз можна добре засмагнути та приїхати додому з бронзовою засмагою і похвалитися перед друзями. А ви як думаєте – куди так уважно дивиться Влад Яма?

Ось ми всі зустріли Новий 2022 рік. Кожен зустрічав по-різному. І природно у різних компаніях. Одні зустрічали Новий 2022 рік у колі близьких та родичів, інші на корпоративі зі співробітниками та друзями. Інші лише вдвох зі своєю другою половинкою. Всі веселилися і, мабуть, добре відпочили.

Представники шоубізнесу радували нас з екранів телевізорів. І звичайно вони працювали та не відпочивали. Тому після святкування Нового 2022 року багато хто відправився відпочити за кордон у теплі краї. Хоча деякі зірки воліли відпочивати у Буковелі. Там теж можна чудово відпочити та вдихнути чисте гірське, морозне повітря. Він у жодне порівняння не йде із загазованим машинами міським повітрям. І найголовніше покататися на лижах чи подивитися водоспад у Яремчі.

Нещодавно Влад Яма розмістив на своїй сторінці інстаграм кілька фотографій. Він відпочиває у Мексиці. Звичайно там зараз спека та одягнений Влад Яма відповідно. Після того як Влад Яма розмістив фото в соціальній мережі, багато його шанувальників зацікавилися фотографією і запитують: “Куди це він так пильно дивиться вгору?”.

Інші зробили припущення, що це Влад Яма позує сонцю. Це звичайно жартівливе припущення, але воно напевно близьке до правди. Під мексиканським сонцем зараз можна добре засмагнути та приїхати додому з бронзовою засмагою і похвалитися перед друзями.

А ви як думаєте – куди так уважно дивиться Влад Яма?

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".