(Фото) Куди Лідія Таран відправляє після Нового року свою дочку: не на морі!

Нещодавно Лідія Таран розмістила на своїй сторінці інстаграм фотографію, де вона з дочкою. На фото видно, що донька Лідії Таран із речами та мама її кудись відправляє.

Настав Новий 2022 рік. Багато хто зустрів його у чудовій компанії зі своїми друзями запрошеними гостями. Інші воліли зустрічати Новий рік у сім’ї. Інші відзначили свято на корпоративі зі співробітниками. Представники шоубізнесу також намагалися зустріти Новий рік вдома. Але деяким потрібно було розважати нас з екранів телевізорів, щоб люди мали гарний настрій.

Звичайно, господині на святковий стіл наготували багато страв, щоб здивувати гостей і порадувати своїх домашніх. Після святкування Нового року залишилося багато продуктів і природно це добре для господарок: не потрібно знову готувати. Достатньо дістати все з холодильника та розігріти.
Одразу після свят люди планують свою роботу, а деякі поїздку.

Нещодавно Лідія Таран розмістила на своїй сторінці інстаграм фотографію, де вона з дочкою. На фото видно, що донька Лідії Таран із речами та мама її кудись відправляє. Як написала під фотографією сама Лідія Таран, вона відправляє доньку до табору. Там донька займатиметься художньою самодіяльністю та їстиме здорову їжу. А сама Лідія Таран, як вона пише, – доїдатиме салати.

Шанувальники Лідії Таран коли побачили цю фотографію, деякі написали, що у доньки чудовий макіяж і їй не в табір їхати треба, а пора вже її видавати заміж. Інші згадали, що незабаром треба буде готувати кутю.

А треті запитують, у який табір Лідія Таран відправляє доньку. Вони теж хотіли б туди своїх дітей відправити.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.