(Фото) Як у дитинстві: Лілія Ребрик із сім’єю приїхала до батьків після Нового року

Шанувальники Лілії Ребрик написали у своїх коментарях, що вони теж ходять після Нового року до своїх бабусь та дідусів і з порога відчувають незвичайний знайомий запах пиріжків та булочок, які пече бабуся.

Куди ви йдете чи їдете після святкування Нового року? Звичайно, до друзів, родичів або батьків ялини вони живуть неподалік.

Лілія Ребрик із сім’єю після Нового року вирішила поїхати до батьків.
Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона з сім’єю та своїми батьками.
Як пише сама Лілія Ребрик, дехто після Нового року їде на гірський курорт покататися на лижах, інші на море до сонця та теплого піску на пляжі. Інші ставлять життя на паузу і дивляться улюблений серіал із келихом шампанського. І повністю розслаблюються на кілька днів.

Вона ж із сім’єю щороку їде до своїх батьків. Адже перші дні після Нового року найособливіші на рік.
Лілія Ребрик знаходить свою натхнення у батьків, поруч із ними. Все як у дитинстві: смачно пахне їх кухнею різними стравами. І такий запах лише на маминій кухні. І лише такі страви може готувати лише мама. А під новорічною ялинкою, як завжди, тато поклав подарунки для них. Ось чого нам усім не вистачає у дорослому занепокоєному житті!

Лілія Ребрик бажає всім, щоб вони побували у своїх батьків та поспілкувалися душевно та згадали якими ви були маленькими. Адже для ваших батьків завжди залишаєтеся дітьми.

Шанувальники Лілії Ребрик написали у своїх коментарях, що вони теж ходять після Нового року до своїх бабусь та дідусів і з порога відчувають незвичайний знайомий запах пиріжків та булочок, які пече бабуся.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.