(Підбірка фото) Ілона Гвоздєва подумує брати участь у новому танцювальному проекті “Word of Dance”

Нещодавно Ілона Гвоздєва розмістила на своїй сторінці в інстаграмі добірку фото. Вона ефектно виглядає і готова брати участь у проєкті "Word of Dance".

Ілона Гвоздєва 13 років тому брала участь у проєкті “Танцюють всі”. Тоді їй випала шанс показати себе і це був її щасливий білет. Вона увірвалася у світ танців та мистецтва. Як згадує сама Ілона Гвоздєва – це шоу зробило з неї справжню артистку.

Річ у тому, що сьогодні у всіх на слуху найновіше танцювальне шоу “Word of Dance” – “Світ танцю”. У цього проєкту намічається незабаром старт. Шоу виконує команда СТБ.

Тому Ілона Гвоздєва задумалася і не може вирішити: чи брати їй участь у цьому проєкті? Вона думає, можливо вже настав час, щоб глядачі згадали про неї.
Ілона Гвоздєва протягом багатьох років набула необхідних танцювальних навичок, досвіду, мудрості та сили. Вона вважає, що може розкрити свій талант по-новому як перед глядачами, а й собі.
Ілона Гвоздєва припускає, що колишніх танцівників не буває. Навіть “стара гвардія” може показати ще, що вона вміє – є порох у порохівницях. І шоу Word of Dance – це той проєкт, де Ілона Гвоздєва вважає, що може себе показати.

Так недавно Ілона Гвоздєва розмістила на своїй сторінці в інстаграмі добірку фото. Вона ефектно виглядає і готова брати участь у проєкті “Word of Dance”.

Про всяк випадок Ілона Гвоздєва звернулася до своїх шанувальників із запитанням: “Що вони думають щодо її участі в даному шоу?”

А ви як вважаєте, чи потрібно Ілоні Гвоздєвій брати участь у танцювальному проєкті “Word of Dance”?

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.