(Підбірка фото) Як Лілія Ребрик із сім’єю та батьками проводить час у рідних місцях

Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона проводить час у рідних місцях. Адже вона із сім'єю приїхала після Нового року до своїх батьків.

Після Нового року деякі вирушили на відпочинок у теплі краї – на море чи океан. Люди вибирають подорож залежно від свого фінансового стану. Деякі поїхали до Мексики чи Туреччини, інші на Мальдівські острови чи Грецію.

Є категорія представників шоубізнесу, які вважають за краще відпочивати на лижних курортах. Покататися на лижах, насолодитися природою та вдихнути свіже гірське повітря – це мрія багатьох.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона проводить час у рідних місцях. Адже вона із сім’єю приїхала після Нового року до своїх батьків. Згадала як мама готує та відчула запахи з кухні, які пам’ятала ще з дитинства.
Потім вони всією сім’єю і батьки покаталися на ковзанах.

А нещодавно вирішили відвідати пам’ятки рідних місць. Це незабутнє відчуття побувати у тих місцях, де минули молоді роки. Тому вони обрали такі місця, щоб самим усе згадати та заодно показати своїм дітям красу рідних місць.

Взяли вони з собою ще свого четвероного друга. Як написала Лілія Ребрик, вони ходять скрізь, оглядають околиці і їдять і дихають свіжим повітрям. Діти дуже задоволені, а батьки теж, тому що у них з’явилася нагода погуляти зі своїми онуками, поспілкуватися з донькою та її чоловіком. Ці фотографії подивилися шанувальники Лілії Ребрик та пораділи за їхню дружну родину. А пам’ятні фото, звичайно вони залишать батькам.

Як вам рідні місця Лілія Ребрик?

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.