(Відео) Як Марічка Падалко з чоловіком возили на санчатах свою доньку

Як написала Марічка Падалко під розміщеним відео: "Любиш дітей, люби та санки возити, і дітей". Це правильно! Звичайно найкраще почувається їхня донька - адже її, підлітка возять на санчатах!

Як ви проводите час зі своїми дітьми чи онуками, онуками після Нового року та Різдва? Якщо ви не поїхали відпочивати в теплі країни на море або на лижний курорт, щоб покататися на лижах, то є хороша можливість провести вихідні на рідній природі. Особливо якщо виїхати за місто і насолодитися чистим лісовим повітрям та чудовою зимовою погодою.

Бабусі можуть взяти з собою онуків та пройтися у міському парку, погодувати голубів та покататися на атракціонах. Після того, як ви прогуляєтеся на свіжому повітрі, то обов’язково ваші діти або онуки будуть з апетитом обідати та вечеряти. Вони нагуляють апетит!

Марічка Падалко нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вони з чоловіком катали свою доньку на санках. Вона вже не вміщається на санки, але їй хочеться покататись і дочка із задоволенням катається. Щасливий тато і така сама мама. Приємно дивитися, як вони з дочкою відпочивають на природі.

Марічка Падалко часто розміщує фотографії та відео у соціальних мережах, як вона проводить час зі своєю родиною. З цієї сім’ї можна лише брати приклад і по-доброму позаздрити їм.
Виявляється можна добре провести час і у себе в рідних місцях і насолодитися відпочинком і свіжим повітрям, а також зарядитися енергією.

Як написала Марічка Падалко під розміщеним відео: “Любиш дітей, люби та санки возити, і дітей”. Це правильно! Звичайно найкраще почувається їхня донька – адже її, підлітка возять на санчатах!

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.