(Підбірка фото) Що просила Ілона Гвоздєва у своїй молитві на Різдво?

Це добре, коли людина просить не лише за себе, а й за інших людей. Потрібно вміти прощати та не таїти образу в серці.

Багато хто з нас, коли потрапляє у скрутну ситуацію, згадує про Господа. Це природна властивість людини. Хоча треба завжди пам’ятати про Бога і по можливості звертатися до нього з молитвою частіше і до того, як вас наздогнала біда.

Деякі люди ходять до церкви та моляться, інші це роблять удома перед іконою та із запаленими свічками.
Головне, щоб коли ви молилися, це робили душевно і з вірою в серце. Не забувайте молитися про великі церковні свята. Істинний християнин молиться кілька разів на день. Це зазвичай вранці на початок дня. Щоб день добре пройшов, далі в середині дня і після закінчення дня подякувати Господу за все.

Ілона Гвоздєва, перебуваючи в Тбілісі, Грузія розмістила фотографії в соціальних мережах, як вона молиться перед іконами. Робить це вона щиро та з душею. Про що просила Всевишнього, Богородицю та святих Ілона Гвоздєва?

Найголовніше вона попросила миру на планеті та щоб усі були здорові. Також Ілона Гвоздєва просила, щоб люди були добрі один до одного та щиро спілкувалися, а також щоб кожне людське серце не черствіло та відгукувалося на біль та прохання іншої людини.

Це добре, коли людина просить не лише за себе, а й за інших людей. Потрібно вміти прощати та не таїти образу в серці. Не можна мстити людині, навіть якщо вона тебе образила. Все у владі Господа!
Бог знає кому і чим віддасть за добрі справи за погані.

Ви просите про захист та робіть це з чистим серцем! Так, по вірі вам буде!

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.