(Підбірка фото) Як Катя Осадча та Юрій Горбунов відпочивають у Таїланді

Юрій Горбунов та Катя Осадча поїхали відпочивати після свят до Таїланду. Тепле море, сліпучо-білий пісок і неймовірно яскраве сонце.

Пройшли свята: Новий рік та Різдво. Люди відпочили, а дехто навіть утомився відпочивати за ці дні. Хоча інші можуть сказати, що відпочивати ніколи не втомлюєшся. Кожен відпочиває у міру своїх інтересів і, звичайно, фінансових можливостей.

Представники шоу-бізнесу на славу попрацювали на Новий рік та Різдво. Вони нас веселили і робили так, щоб усі свята пройшли чудово. Багато зірок після свят поїхали відпочивати з України на закордонні гірськолижні курорти. Так наприклад Камалі з сім’єю вирішили відпочити в Лапландії і показати дітям країну, звідки вийшло багато казок про зиму. Щоправда, на відпочинку у Камалії була пригода. Вони не змогли вибратися зі свого номера, коли вже потрібно було сідати в таксі і їхати в аеропорт. Проте все скінчилося добре.

Влад Яма вирішив відпочити з сім’єю у Мексиці і зараз лежить на пляжі та засмагає.

Лілія Ребрик вирішила відвідати свої рідні місця в Україні та побувати у батьків. Там вони разом готували смачні страви та згадували як раніше святкувала родина Новий рік.

А Юрій Горбунов та Катя Осадча поїхали відпочивати після свят до Таїланду. Тепле море, сліпучо-білий пісок і неймовірно яскраве сонце.
Вони там відпочивають сім’єю. Нещодавно Юрій Горбунов та Катя Осадча на своїй сторінці в інстаграмі розмістили кожен барвисті фотографії з їхнього відпочинку.

Як написала сама Катя Осадча, вона відпочиває і якщо є поруч діти, як у неї, то у вас зайвих кілограмів не буде! Це правда, діти не дадуть просто поспати до обіду, коли поряд є така краса і тепле море.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.