(Підбірка фото) Як Лілія Ребрик виглядає без посмішки: незвично, задумливо? Вона різна!

Як вчать психологи, потрібно завжди бути вдячним за кожен прожитий день і ви станете ближчим на крок до свого щастя!

Ви, напевно, завжди бачите представників шоубізнесу зі стандартною або природною посмішкою. Це дивлячись яке у зірки настрій і де вона знаходиться, на сцені, вдома або у колі друзів.

Більшість представників шоубізнесу намагаються тримати марку і посміхатися за будь-яких обставин, незалежно від того, що діється у них у душі.
Лілію Ребрик ви напевно, як правило, бачили тільки усміхненою. Це правда. Мало таких фотографій, де вона сумна чи стурбована.

Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці інстаграм кілька фото, де вона не посміхається. Хоча її шанувальники написали їй багато компліментів. Лілія Ребрик усім вдячна за теплі та щирі слова.
Вона розмістила ще одне фото без посмішки. Це незвично, адже так? На будь-якій фотографії Лілія Ребрик усміхається. Як вона сама пише, що любить усміхатися у житті. Але також вона вміє бути різною, природною. Лілія Ребрик не приховує на фото свій смуток, втому чи веселощі. Вона хоче, щоб її любили по-різному.

Необхідно завжди говорити собі: “Я найкраща!” і після обов’язково посміхнутися.

Як вчать психологи, потрібно завжди бути вдячним за кожен прожитий день і ви станете ближчим на крок до свого щастя!
Як пише Лілія Ребрик, вона щаслива і дякує своїм глядачам, шанувальникам, батькам та сім’ю, які дивляться її в ефірі.

Лілія Ребрик, також вдячна Всесвіту за те, що має і за те, що вона мала в житті.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.