(Фото) Величезний капелюх, маленький топік та коротка спідниця: все вбрання Віри Брежнєвої на відпочинку на Мальдівах

Віра Брежнєва розмістила на своїй сторінці інстаграм цікаве фото. На ньому вона сидить за столом у величезному капелюсі, який практично закриває її обличчя. Чорний невеликий топік і коротка біла спідниця доповнює її аутфіт. А більше й нічого не потрібне у відпустці на Мальдівах.

Зараз зима, проте Земля кругла і якщо на одному її боці зима, то природно на іншій – літо. Як ви відпочиваєте після Різдва та зустрічі Нового року?

Природно багато хто працює і дозволяє собі відпочити два дні на тиждень залежно від своїх фінансових можливостей. Деякі відпочивають на гірськолижному курорті в Буковелі, інші у найближчому міському парку годуючи голубів. Кожному своє.

Представники шоубізнесу розважали нас на новорічні свята та Різдво і тому зараз у багатьох із них відпочинок.

Так, наприклад, Камалія відпочила з сім’єю в Лапландії та показала дітям цю чудову північну країну з її казками та переказами.

Влад Яма вибрав теплий океан і поїхав відпочити із сім’єю до Маямі. Там вони здійснили з дружиною заповітну мрію їхнього сина і показали йому Universal Studios та Universal’s Islands of Adventure (Universal Studios та острови пригод Universal). Після чого тільки можна було бачити, як радіє дитина. Та й дорослі теж не проти побачити улюблених персонажів казок та мультиків.

А Віра Брежнєва вирішила відпочити на Мальдівських островах. Так недавно Віра Брежнєва розмістила на своїй сторінці в інстаграм цікаве фото. На ньому вона сидить за столом у величезному капелюсі, який практично закриває її обличчя. Чорний невеликий топік і коротка біла спідниця доповнює її аутфіт. А більше й нічого не потрібне у відпустці на Мальдівах. Жаль, що він так скоро закінчується, – констатує Віра Брежнєва!

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.