(Підбірка фото) “Ангел” – так Злата Огневич представляється в Занзібарі

У Злати Огневич таке відчуття, що вона складається з манго та індійського океану. З обвітреними плечима Злата Огневич у душі – Акуна Матата. Що в перекладі з мови суахілі означає - "Ангел".

Як правило, у зимовий період наші земляки люблять відпочивати на курортах, де можна покататися на лижах. Пограти в сніжки та звісно похитатися в снігу. Це особливо подобається дітям. Хоча дехто любить кататися на ковзанах. Але через м’яку зиму лід на річках і озерах дуже тонкий, а на деяких його взагалі немає. Можна піти кататися на ковзанах у спортивний комплекс – там завжди, навіть улітку є штучний лід.

Камалія розв’язала це питання інакше. Вона звозила своїх дітей у прекрасну північну країну – Лапландію. І всій сім’ї цей відпочинок сподобався, крім однієї пригоди, коли вона з сім’єю не змогла вийти з номера при від’їзді. Двері були заблоковані, а персонал готелю на телефонні дзвінки не відповідав. Камалії із сім’єю довелося вибиратися з гостинці через балкон. Добре, що їхній номер був на першому поверсі.

Інші представники шоубізнесу люблять проводити свою відпустку в екзотичних місцях, де поряд берег океану чи тепле море.

Так недавно Злата Огнєвіч розмістила на своїй сторінці в інстаграм добірку гарних фото. На них вона знаходиться у Танзанії. Ця африканська країна підкорила Злату Огнєвіч.
Як вона сама написала під фотографіями, що в неї таке, що вона складається з манго та індійського океану. З обвітреними плечима Злата Огневич у душі – Акуна Матата. Що в перекладі з мови суахілі означає – “Ангел”.

Тепер Злата Огневич так і здається в Занзібарі: Ангел! У цій африканській країні Злата Огнєвіч відкрила для себе багато цікавого та нового.
Ця відпустка стала для неї незабутньою!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.