Ані Лорак та Тіна Кароль – хто стане головною співачкою України?

Аналітики шоубізнесу констатують, що Ані Лорак користується популярністю в Україні, а Тіна Кароль втрачає статус "головної співачки країни".

У шоубізнесі існують певні думки щодо різних провідних співачок України. Ці думки можуть відрізнятися від переваг їх шанувальників та глядачів. Окремо глядачі обговорюють українських зірок, які виїжджають на концерти до Росії чи навіть там уже живуть та займаються творчістю.

Нещодавно Ані Лорак повідомила, що вона планує провести 3 концерти в Україні. Одна частина людей нашій країні негативно сприйняла цю ідею, інша зраділа поверненню співачки на Батьківщину після відсутності 7 років.

Ані Лорак

Деякі оглядачі шоубізнесу вважають, що українські зірки є серйозним приводом для занепокоєння. Річ у тім, коли Ані Лорак будувала свою кар’єру в Москві, в Україні з’явилися нові талановиті співачки. Так Тіна Кароль претендує називатися однією з найкращих співачок у нашій країні. Тому її шанувальники ставлять собі питання: “Чи варто їй турбуватися, якщо повернеться Україна Ані Лорак?”

Цікава доля цих співачок. Тіна Кароль народилася в Магаданській області, Росії, а живе та працює в Україні. А Ані Лорак народилася в Чернівецькій області, Україна, а живе та працює нині в Росії.

Тіна Кароль

Деякі експерти шоубізнесу вважають, що інформація Ані Лорак про 3 концерти в Україні є пробною кулею. Далі, якщо все буде нормально, то Ані Лорак зможе виступити у Палаці спорту у Києві чи дати серію концертів у Палаці “Україна”.

Як прогнозує Олександр Ягольник, який є композитором та продюсером, Ані Лорак, у кожному місті збиратиме повну залу і навряд чи хтось зриватиме її концерти.

Інші аналітики шоубізнесу також констатують, що Ані Лорак користується популярністю в Україні, а Тіна Кароль втрачає статус “головної співачки країни”.

А яка ваша думка?

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.