(Відео) Анастасія Волочкова потрапила у неприємну ситуацію в салоні літака: не хотіла одягати маску

Анастасія Волочкова просто не захотіла одягати маску в літаку до карантину. Все було знято на відео.

У відпустці бувають з деякими людьми всякі неприємні чи навіть казусні ситуації. Деякі люди потрапляють навіть у безвихідь. Щоправда, з них щасливо вибираються. Звичайно ви можете і не тільки у відпустці потрапити в неприємну ситуацію, а просто у себе вдома або на роботі. Але чомусь у відпустці це трапляється найчастіше.

Можливо, люди розслабляються і тому не помічають деякі дрібниці чи дії, які їм потрібно робити.

Так недавно у Лапландії (Фінляндія) Камалія потрапила у цікаву ситуацію. Вона з сім’єю приїхали на відпочинок і коли вже відпустка закінчилася і Камалі з сім’єю збиралася їхати та на них чекало таксі, то вони не змогли вийти з номера. Двері були заблоковані та персонал готелю не відповідав на телефонні дзвінки Камалії. Добре, що їхній номер знаходився на першому поверсі та Камалія з сім’єю залишили номер через балкон. Ось така подія у них сталася в Лапландії.

Анастасія Волочкова любить відпочивати на Мальдівських островах Їй подобається. Але й вона потрапила нещодавно в неприємну ситуацію в салоні літака та осоромилася. Анастасія Волочкова просто не захотіла одягати маску в літаку до карантину. Все було знято на відео та розміщено на сторінці Анастасії Волочкової.

Анастасія Волочкова

Персонал літака зробив їй зауваження, на що її бойфренд відповів, що вона в масці, і нехай краще подивляться на інших пасажирів у літаку. Там багато хто сидить без маски. Почалася суперечка, чим вона закінчилася і на чиєму боці правда, ви можете подивитися на відео нижче.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.