Ектор Хіменес Браво у мокрих плавках показав те, що раніше бачила лише Мартиновська

Один із найвідоміших кулінарів світу Ектор Хіменес Браво понад десять років живе в Україні.

За довгі роки життя в Україні Ектор Хіменес Браво вже багато чого досяг у плані розвитку в Україні. Наприклад, він видав кілька своїх кулінарних книг, веде власний блог, є головним суддею проекту “Майстер Шеф” на телеканалі СТБ.

Особистим досягненням є те, що під Києвом Браво отримав нерухомість. Там він придбав модульний будинок, де мешкає один. Але це лише за офіційною версією, адже вже багато років ходять непідтверджені чутки про те, що Ектор закрутив роман із колишньою учасницею та нинішньою суддею МастерШефа Ольгою Мартиновською.

Не зупиняє розповсюджувачів цієї інформації навіть той факт, що Ольга одружена і виховує дітей.

Ектор Хіменес Браво так полюбив Україну, що навіть намагається переймати деякі традиції. Наприклад, на Водохреща цього року він вирішив пірнути у ополонку. Для нього, як для спекотного чоловіка, це було дуже важке рішення, проте нові емоції явно того варті.

Хіменес Браво опублікував в Інстаграм добірку своїх фотографій у мокрих плавках, зроблених під час пірнання в ополонці.

Зазначимо, Ектор Ізмаель Хіменес-Браво – канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий. Суддя проекту “МастерШеф Україна”, засновник консалтингової компанії Bravo Restaurant Group.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.