НеАнгел Слава Камінська вказала колишньому чоловікові на двері: “Я зачиняю за собою двері”

Українська співачка Слава Камінська віднедавна виступає сольно. Вона посварилася зі своєю екс-колегою і заявила, що між ними закінчено навіть дружні стосунки.

Камінська — приваблива та товариська, весела та цікава. Тому за нею стежать навіть ті, хто хотів би дізнатися більше про особисте життя артистки. Наприклад, публіці дуже цікаво, як Камінська примудрилася розлучитися з чоловіком і тим не менше проводити з ним чимало часу на дорогих іноземних курортах. Розбираємось у нашій статті Одна хвилина.

Нещодавно співачка Слава Камінська опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм фото у чорній сукні з дуже відвертою зоною декольте та прозорими вставками на руках. В описі цієї фотографії в чорному капелюшку і соковитих червоних губах артистка залишила послання, очевидно, чоловікові. Послання виявилося досить чуттєвим.

“Якби мені вистачило слабкості продовжувати з’ясовувати з тобою стосунки, я написала б багатотомний твір без ілюстрацій”, – пише Слава.

“Але я не йду двічі, не йду, щоб повернутися, не йду, щоб мене повертали.

Рішення піти — це мільйони (кому я брешу, мільярди) думок та сумнівів. Я зачиняю за собою двері тільки коли мені більше нічого сказати в замкову щілину. Я люблю тебе та відпускаю. І бажаю собі гарного нового шляху”, – резюмувала екс-співачка з НеАнгелів.

Багато хто за словами “я не йду двічі” зрозумів, що йдеться про колишнього чоловіка Слави Едгара Камінського, з яким співачка останнім часом проводить дуже багато часу. Прийменник — спільні діти. Тому що дорослі не хочуть, щоб їхні діти відчували якийсь дискомфорт через те, що ті не змогли щось поділити між собою.

У коментарях дружина Володимира Остапчука Крістіна Гірник написала, що Слава дуже гарна у цьому образі. Її підтримали й інші інстаграм-фоловери.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.