(Відео) Як Анастасія Волочкова занурюється у домашню крижану купіль

Їй ні холод, ні крига не страшні. Анастасія Волочкова загартована не лише фізично, а й емоційно.

Як звичайні люди зміцнюють та підтримують своє здоров’я? Це дивлячись у якому віці людина перебуває. Молоде покоління, яке веде здоровий спосіб життя займається спортом, робить ранкові пробіжки на свіжому повітрі та намагаються дотримуватися дієти. Деякі молоді та в середньому віці люди навіть приймають крижані ванни у річці чи озері після лазні.

Інші, які вже у віці, роблять піші прогулянки у міському парку або на набережній річки. Частина людей роблять зарядку перед відкритим вікном або балконом. І звичайно, дотримуються здорового харчування, якщо дозволяють фінанси.

А як слідкують за своїм здоров’ям представники шоубізнесу? Так само. Все залежить від віку. Але їм дуже потрібно зовні мати гарний вигляд. Адже на них дивляться їхні кумири та шанувальники та й просто глядачі.

Анастасія Волочкова

Нещодавно Анастасія Волочкова розмістила на своїй сторінці інстаграм цікаве відео. У ньому вона поринає в домашню крижану купіль. Причому робить це із посмішкою. Їй ні холод, ні крига не страшні. Анастасія Волочкова загартована не лише фізично, а й емоційно. Вона не сприймає провокацій у її бік та негативу. Анастасія Волочкова відкрита та чесна жінка. Хоча цим багато людей користуються. Але вона цього не звертає уваги.
А в крижаній купелі Анастасія Волочкова загартовується та очищується духовно та фізично.

А як ви гартуєтеся, — питає Анастасія Волочкова.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.