(Підбірка фото) Аліна Гросу з коханим на сінувалі: з милим Рай у курені!

Нещодавно Аліна Гросу розмістила у соціальних мережах кілька фотографій, де вона із Романом Полянським на сінувалі.

Як проводять вільний час чи “медовий” місяць закохані? По-різному, особливо зараз. Все залежить від фінансового стану кожної пари. Деякі відлітають у теплі краї та ніжаться на піску та купаються у теплому океані на Мальдівських островах.

Це особливо подобається Анастасії Волочковій. Вона періодично прилітає туди відпочити та розслабитися. Звичайно ж не одна, а зі своєю коханою людиною. Після чого Анастасія Волочкова практично щодня розміщує на своїй сторінці в інстаграм фото та відео з гарними краєвидами. Так, і сама вона має чудовий вигляд. Адже Анастасія Волочкова, як і всі представники шоубізнесу, намагається стежити за своєю фігурою.

Нещодавно Аліна Гросу розмістила у соціальних мережах кілька фотографій, де вона із Романом Полянським на сіннику. Подивіться які у них щасливі особи. Правда кажуть, що з милим Рай у курені! Можливо і правильно, що закохані відпочивають у такий спосіб. Ближче до природи, яка їм знайома і водночас далека. Адже не часто, Аліна Гросу та Роман Полянський відпочивають таким чином. Сінник – це велика річ! Один тільки запах сіна чого вартий. І він потім запам’ятається їм на багато років. І після запаху сіна у них завжди, де б вони його не почули, асоціюватиметься з їхньою романтичною поїздкою. І їх завжди тягтиме повернутися туди, де вони вперше відчули цей запах.

А ви пам’ятаєте запах сіна? Особливо коли були молоді!

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.