Прощання з Леонідом Куравльовим: панахида та відспівування

01.02 2022 року відбулося прощання з артистом Леонідом Куравльовим. Громадянську панахиду робили у Центральній клінічній лікарні, там же й відспівували.

Леонід Куравльов запам’ятався своєю простотою і водночас неординарністю. Це талановитий кіноартист, яких уже так мало лишилося. Фільми за його участю можна переглядати кілька разів і завжди знаходити щось нове. Навіть коли Леонід Куравльов грав шахраїв, вони в артиста виходили привабливі.

01.02 2022 року відбулося прощання з артистом Леонідом Куравльовим. Громадянську панахиду робили у Центральній клінічній лікарні, там же й відспівували. Поховали Леоніда Куравльова на Троєкурівському цвинтарі поруч із дружиною Ніною, яка померла у 2012 році. Як констатували друзі Леоніда Куравльова, артист до кінця свого життя так і не оговтався від втрати дружини.

Протягом десяти років Леонід Куравльов не знімався у фільмах і жив пустельником. Захворювання артиста стали прогресувати, після чого артист спочатку опинився в будинку для людей похилого віку, а починаючи з січня 2022 року потрапив з діагнозом – пневмонія до клініки в Комунарці, потім до хоспісу. Там же Леонід Куравльов пішов із життя 30 січня 2022 року. Причина – зупинка серця.

Як це було за часом:

11:05. Василь – син Леоніда Куравльова зворушливо промовив промову, у якій він сказав, що його батько не помер, а перейшов до іншого виміру.

Біля труни Леоніда Куравльова

О 13:03 (час московський) катафалк із тілом Леоніда Куравльова прибув на Троєкурівському цвинтарі. На прохання його родичів сторонні залишили місце поховання. Заборонили вести знімання. Співробітники цвинтаря сказали ЗМІ, що Леоніда Куравльова буде поховано в одній могилі з дружиною Ніною. Ще кілька років тому сам артист побажав, щоб його ім’я було вигравіювано на пам’ятнику подружжя з відкритою датою його смерті. Після чого тіло Леоніда Куравльова зрадили землі.

12:13. На могилі встановлено намет. Біля могили лише родичі. Охороняють порядок представники Росгвардії.

Намет на могилі Леоніда Куравльова

Світла пам’ять!

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.