(Підбірка фото) Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначили річницю: 5 років спільного подружнього життя

Як наголошую Юрій Горбунов та Катя Осадча, для них ці прожиті 5 років подружнього життя як одна мить.

Люди по-різному відзначають дати спільного подружнього життя. Одні їде на Мальдівські острови і далеко від усіх святкують і насолоджуються самотністю. Інші люблять галасливі та веселі компанії, коли всі радіють святу та вас вітають. Найголовніше, щоб ви мали настрій і ви знали, що прожиті разом подружні роки були щасливими.

Звичайно, не завжди ви напевно розуміли один одного і поступалися один одному в спірних питаннях. Але це називається притирання характеру. І коли характер вже притирається кілька років, а може навіть десятиліть, то ви помічаєте, що починаєте розуміти одне одного з півслова, а іноді й без слів, лише з одного погляду. Так і в цьому щастя подружніх пар. А як приємно згадати фото в альбомі щороку прожитого вами подружнього життя. Більшість людей це усвідомлюють лише після того, як минуло багато років.

Нещодавно Катя Осадча та Юрій Горбунов розмістили у себе на сторінках в інстаграм добірку фото, де вони сфотографовані разом, коли відзначали річницю – 5 років подружнього життя. Вони виглядають дуже щасливими і чудово почуваються. У чудовій фізичній формі та в настрої. Як наголошую Юрій Горбунов та Катя Осадча, для них ці прожиті 5 років подружнього життя як одна мить. Звичайно, улюблені часу не помічають і з них потрібно брати приклад. Є звичайно, що їм згадати за ці 5 років спільного життя!

 

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".