(Фото) Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав свою таємну кохану

Кохання - це таке почуття, що не підвладне управлінню людиною. Це як іскра або електричний розряд, який пронизує двох людей, і вони не можуть відвести один від одного свого погляду.

Як правило, люди знайомляться та закохуються випадково. Потім лише через час вони розуміють, що не можуть жити одне без одного. А як закохуються та знайомляться представники шоубізнесу? Так само! З однією тільки відмінністю, що навколо них крутяться багато їхніх шанувальників і їм важко вибрати, хто їм найбільше подобається.

Хоча, звичайно, зірки обертаються у своєму колі та часто знайомляться та закохуються з представників шоубізнесу, проте це не факт. Кохання – це таке почуття, що не підвладне управлінню людиною. Це як іскра або електричний розряд, який пронизує двох людей, і вони не можуть відвести один від одного свого погляду.

Так буває, кохання може виникнути між людьми миттєво. Хоча є випадки, коли людина досягає своєї другої половинки, яку любить кілька років.

У наш стрімкий час, здавалося б і любов має бути стрімкою, але закони кохання залишаються постійними вже багато тисячоліть!

Знаменитий шеф-кухар і суддя кулінарного шоу Ектор Хіменес-Браво нарешті похвалився своєю таємницею коханою.
Понад півроку, 50-річний шеф-кухар світового масштабу та суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво інтригує українців своєю новою пасією, обличчя якої до цього він жодного разу не показував.

Як передають засоби масової інформації, у своїх сторіс в Інстаграм, Хіменес-Браво, на одному з кадрів постав обійнятися зі своєю дівчиною. Стоячи біля великого дзеркала, вони обоє позували у білих халатах. Ектор обіймає кохану за плечі, а в цей час вона на телефон фотографувала їхнє відбивання. Її шикарне чорне волосся, частково сховало схилену голову Хіменеса-Браво. Обличчя дівчини, на жаль, неможливо розглянути повністю, оскільки його приховує телефон.
“Доброї ночі”, – підписав суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, а на рівні грудей своєї коханої також додав червоне серце.

Закохані

Про кохану Ектора зовсім мало інформації. Враховуючи те, що Ектор присвятив кілька постів у соцмережі про те, чим українські жінки кращі за канадок (він багато часу проводить у своєму будинку в Канаді) та інших національностей, імовірно його красуня, є українкою.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.