Дружина “Холостяка” Микити Добриніна розпатланим виглядом здивувала шанувальників: “Щось неймовірне відбувається”

Даша Квіткова, яка є відомою українською блогеркою та дружиною Микити Добриніна – головного героя реаліті-шоу "Холостяк" дев'ятий сезон не втомлюється ділитися з шанувальниками новими фото та відео.

Коли люди вибирають місце і час, де хочуть відпочити, то в цьому випадку враховують багато факторів. Звичайно, найголовніший фактор – це фінансова складова. Однак деякі зірки можуть собі дозволити відправитися в далекі та теплі країни.

Не всі представники шоу-бізнесу, коли їдуть відпочивати у теплі краї, можуть насолодитися відпочинком. Не всім виявляється, підходить клімат, зокрема іноді бувають часті та затяжні дощі, як, наприклад, на Сейшельських островах. Можна краще вибирати менш екзотичні країни. Краще поцікавитися у своїх знайомих або у тих, хто вже побував у тій країні куди ви збираєтеся їхати, про погоду в цю пору року та всі нюанси країни.

Даша Квіткова, яка є відомою українською блогеркою та дружиною Микити Добриніна – головного героя реаліті-шоу “Холостяк” дев’ятий сезон не втомлюється ділитися з шанувальниками новими фото та відео.

Цього разу вона поділилася новими кадрами з відпочинку на Сейшельських островах, на які вони вирушили два тижні тому з чоловіком, маленьким сином Левом та мамою Микити, маючи намір насолодитися райським відпочинком.
Потім розповіла, які зміни сталися з нею самою, показавши своє волосся трохи вологим: “Щось неймовірне відбувається”. Виявляється, у неї на відпочинку волосся стало витися знову і вона показала себе з кучерями.

Даша Квіткова

Декілька днів тому Даша поскаржилася на погоду на Сейшельських островах.
Хоча Даша Квіткова воліє не поширюватися на безліч інцидентів, які відбувалися з ними на острові, все ж у своєму блозі вирішила розповісти про справжнє життя.

На острові Даша дуже травмувала ногу, коли виходила з душу.
У медпункті їй надали медичну допомогу, прописали знеболювальні та заборонили купатися в океані.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.