(Відео) Донька Меладзе після виступу на “Голос країни 2022” розплакалася прямо на сцені

Коли Лія заспівала, чотири крісла були розгорнуті в її бік. Судді були Надя Дорофєєва, Потап, Оля Полякова та Святослав Вакарчук.

На вокальному шоу “Голос країни 2022” з’явилася Лія Меладзе, – це донька Костянтина Меладзе. Їй 17 років.
Лія обрала для прослуховування знамениту пісню “Hallelujah” співака та поета Леонарда Коена.

Лія

Коли вона заспівала, чотири крісла були розгорнуті в її бік. Судді були Надя Дорофєєва, Потап, Оля Полякова та Святослав Вакарчук.

Від того, що всі судді так одностайно повернули крісла і зацікавилися її виконання, Лія розплакалася прямо на сцені. Вона сказала, що була дуже щасливою таким ставленням всіх суддів до неї. Тренери були здивовані коли побачили, хто перед ними стоїть на сцені. Потап своєю чергою вірно констатував, що це для Лії стало трампліном, який позбавить Лію від тіні її батька. Він порадив Лії, щоб вона розпочала власне творче життя. Також Потап сказав, що він вважає, що Костянтин Меладзе вже годиться своєю дочкою.

Святослав Вакарчук додав, що йому все одно хто її батько, скільки дівчині років, хто вона така. Найголовніше талант у людині, і йому сподобався тембр голосу Лії.

Лія Меладзе піде до команди Наді Дорофєєвої. Також Лія зробила зізнання, що вона давно мріє про сцену.
Для інформації: Лія Меладзе розповіла, що має складні стосунки з Вірою Брежнєвою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.