(Відео) Донька Меладзе після виступу на “Голос країни 2022” розплакалася прямо на сцені

Коли Лія заспівала, чотири крісла були розгорнуті в її бік. Судді були Надя Дорофєєва, Потап, Оля Полякова та Святослав Вакарчук.

На вокальному шоу “Голос країни 2022” з’явилася Лія Меладзе, – це донька Костянтина Меладзе. Їй 17 років.
Лія обрала для прослуховування знамениту пісню “Hallelujah” співака та поета Леонарда Коена.

Лія

Коли вона заспівала, чотири крісла були розгорнуті в її бік. Судді були Надя Дорофєєва, Потап, Оля Полякова та Святослав Вакарчук.

Від того, що всі судді так одностайно повернули крісла і зацікавилися її виконання, Лія розплакалася прямо на сцені. Вона сказала, що була дуже щасливою таким ставленням всіх суддів до неї. Тренери були здивовані коли побачили, хто перед ними стоїть на сцені. Потап своєю чергою вірно констатував, що це для Лії стало трампліном, який позбавить Лію від тіні її батька. Він порадив Лії, щоб вона розпочала власне творче життя. Також Потап сказав, що він вважає, що Костянтин Меладзе вже годиться своєю дочкою.

Святослав Вакарчук додав, що йому все одно хто її батько, скільки дівчині років, хто вона така. Найголовніше талант у людині, і йому сподобався тембр голосу Лії.

Лія Меладзе піде до команди Наді Дорофєєвої. Також Лія зробила зізнання, що вона давно мріє про сцену.
Для інформації: Лія Меладзе розповіла, що має складні стосунки з Вірою Брежнєвою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.