(Фото, Відео) Катя Осадча та Юрій Горбунов: ювілей весілля у Парижі

Париж вважається найромантичнішим містом у світі. Недарма всі закохані намагаються побувати в ньому. Це, звичайно, якщо є фінансова можливість. Катя Осадча та Юрій Горбунов теж не виняток.

Кожна людина, напевно, хотіла б хоч раз у житті побувати в Парижі. Місто закоханих, причому незалежно від віку. У цьому місті є багато гарних та знакових місць і не побувати в них не можна. Тому коли закохана пара або просто турист потрапляє до Парижа, він відчуває якесь піднесене романтичне почуття. А до Парижа неможливо не закохатися! Спробуйте за можливості приїхати туди і самі переконайтесь. І обов’язково усі пробують паризькі круасани з кавою.

Париж вважається найромантичнішим містом у світі. Недарма всі закохані намагаються побувати в ньому. Це, звичайно, якщо є фінансова можливість.
Катя Осадча та Юрій Горбунов теж не виняток, вони вирішили відзначити свій ювілей весілля у Парижі. Ця найвідоміша пара українського шоубізнесу. Вони в Парижі відзначають 5-річчя з весілля.

Але через те, що в день річниці весілля подружжя було дуже зайняте, то тільки тепер у них з’явилася можливість полетіти до Парижа.
Що може людину змусити у вихідний день стати рано вранці та сісти в літак? Звичайно, якщо ви летите в Париж в романтичну подорож, яка присвячена річниці весілля. Бажано, звичайно, знати французьку мову.

Катя Осадча розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі гарне фото з балкона свого номера. Їхні вікна виходять на найвідомішу вулицю Парижа.
Катя Осадча була в чорних штанах, чорно-білому тільнику, білій футболці. З прикрас у Каті Осадчої довге намисто з перлів у стилі 20-х років. Катя Осадча та Юрій Горбунов світяться від радості та мають чудовий настрій.

Першого ж дня закохані побували у Музеї декоративного мистецтва, де відбувається виставка покійного дизайнера бренду Mugler.

А як вам романтична подорож Каті Осадчої та Юрія Горбунова?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.