(Фото) Ані Лорак без спідньої білизни, довгими ногами та елегантною червоною сукнею привела шанувальників у захват

Співачка витончено оголила одну ніжку та її шанувальники констатували, що вони не побачили під сукнею Ані Лорак спідньої білизни.

Для представників шоубізнесу дуже велике значення має те, як вони виглядають, особливо на сцені. Тому вони намагаються тримати себе у відповідній формі. Ходять на тренування до спортзалу та дотримуються дієти. Бажано вести здоровий спосіб життя. І тоді на подіумі чи на концертах усі шанувальники та просто глядачі будуть у захваті. Але потрібно підтримувати інтригу у різний спосіб і навіть вбрання.

Так недавно Ані Лорак вразила своїх шанувальників та просто звичайних передплатників у соціальних мережах своєю фотографією.
Вона продемонструвала фанатам принади своєї постаті. Ані Лорак одягла елегантну червону сукню, в якій видно її довгі спокусливі ніжки. Співачка витончено оголила одну ніжку та її шанувальники констатували, що вони не побачили під сукнею Ані Лорак спідньої білизни.

Ані Лорак

Таким пікантним чином співачка зацікавила фанатів та глядачів. Багато хто відзначив у своїх постах, що співачці йде червоний колір і такий фасон сукні.
Деякі написали, що Ані Лорак, як шикарна статуетка, інші пишуть, що співачка виглядає божественно. Треті рекомендують Ані Лорак носити одяг лише червоного кольору – він їй іде.
І точно – Ані Лорак у цій сукні виглядає дуже ефектно! А вам як сукня та вигляд Ані Лорак?

Для інформації: не всі вітчизняні зірки критикували повернення Ані Лорак на Батьківщину. Так, Слава Камінська підтримала Ані Лорак.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.