(Фото) Леся Нікітюк у Таїланді у “золотому” купальнику захопила шанувальників: довго не дивіться – побережіть очі!

Потрібно, щоб поряд на фото був напис: "Довго не дивитись - побережіть очі". Хоча, як казав один поціновувач прекрасної статі: "Очі залишаються завжди молодими, в якому б віці ви не знаходилися!)". Фото на весь зріст – дивіться нижче.

Представники шоубізнесу можуть порадувати своїх шанувальників та “завести” їх своїм виглядом чи вбранням. У цьому вони майстри. Значна частина людей, які мають кумири з нетерпінням чекають чергових фотографій або відео зірок.

Спробуйте тільки не розмістити чергове фото наступного дня і всі шанувальники в соцмережах з’ясовують та переписуються – куди поділася їхня зірка! Можливо, вона захворіла або знайшла собі нового залицяльника і не змогла порадувати їх новими фотографіями. Найголовніше, щоб зберігалася інтрига. Це тримає в напрузі та не дає слабшати до кумира. І це розуміють обидві сторони: шанувальники та зірки.

Нещодавно Леся Нікітюк розмістила на своїй сторінці в інстаграмі чергову фотографію зі свого відпочинку з Таїланду. Прекрасний вид, чарівна природа. І не менш прекрасна та чарівна Леся Нікітюк на тлі цієї природи. Леся Нікітюк на фото одягнена у купальник кольору золота. І з першого погляду навіть не знаєш, що блищить сильніше: Сонце чи Леся Нікітюк у своєму екзотичному купальнику!

Прекрасний вибір та відмінна фігура у Лесі. Тільки потрібно, щоб поряд на фото був напис: “Довго не дивитись – побережіть очі”. Хоча, як казав один поціновувач прекрасної статі: “Очі залишаються завжди молодими, в якому б віці ви не знаходилися!)”.

А як вам купальник Лесі Нікітюк та й сама Леся?

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?