Максим Галкін розповів, чого не можна робити у шлюбі з Аллою Пугачовою

Як констатував Максим Галкін, вони сплачують величезну суму за комунальні послуги. Наскільки величезну, Максим Галкін не уточнив. Проте дуже багато.

Засоби масової інформації, а також шанувальники Алли Пугачової Максима Галкіна завжди цікавляться життям та побутом цієї сім’ї. Їм все цікаво, як вони спілкуються, що їдять на сніданок, як виховують своїх чарівних діток Лізу та Гаррі.

І ще багато чого іншого. Багато їхніх шанувальників ставлять запитання Максиму Галкіну, оскільки він більше відповідає у соцмережах на запитання, ніж Алла Пугачова. І Максим Галкін із задоволенням відповідає. Він також розміщує постійно фото та відео зі своїми дітьми.

На дружині не можна заощаджувати!

Так недавно Максим Галкін, відповідаючи на різні питання від шанувальників, відповів ще на одне цікаве запитання. Йому поставили запитання: “Чи можна заощаджувати на дружині?” На що була негативна відповідь. Максим Галкін, сказав, що не можна заощаджувати на дружині – це гріх! І це правда, як можна економити на коханій людині.
Також Максим Галкін розповів, що вони із сім’єю проживають у селі Грязь. Вона знаходиться неподалік Москви. У їхньому будинку 2 300 кв.м., і поряд велика територія, що відноситься до будинку. Все це вимагає багато грошей і значних зусиль для догляду.

Як констатував Максим Галкін, вони сплачують величезну суму за комунальні послуги. Наскільки величезну, Максим Галкін не уточнив. Проте дуже багато. За всім стежить Максим Галкін, він знає, скільки потрібно платити за газ, електрику тощо.

Також Максим Галкін розповів, що настільною книгою Алли Пугачової є двотомник спогадів живописця 19-го століття Костянтина Коровіна про сучасників. Додатково примадонна любить читати роман Жаклін Сьюзанн “Долина ляльок” про акторів Голлівуду.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.