(Фото) Внучка Софії Ротару показала інтер’єр квартири у Нью-Йорку: дизайнерський ремонт

20-річна модель та онука Софії Ротару Соня Євдокименко часто ділиться із шанувальниками фото та відео в Інстаграм.

Як ви робите у себе у квартирі чи в будинку ремонт? На що орієнтуєтесь? Звісно насамперед на фінансову складову. Залежно скільки у людини грошей, вона планує, як і з яких матеріалів зробити ремонт, щоб освіжити інтер’єр. Можна найняти дизайнера і він вам представить кілька варіантів, як змінити внутрішній вигляд вашої квартири. А потім виберете, що вам сподобалося. Все залежить від професіоналізму дизайнера та від вашого смаку.

Найголовніше догодити Замовнику! Іноді це не просто тому, що Замовник може бути вибагливий. Особливо представникам шоубізнесу догодити дуже важко. Адже вони хочуть, щоб вони мали все першокласне і за останньою модою. Вони знають, що зараз у тренді та як влаштовують свій інтер’єр зірки. Тож їм хочеться бути на висоті.

Напевно, так і зробила онука Софії Ротару – Соня Євдокименко. Чи догодив їй дизайнер невідомо, але через те, що Соня Євдокименко розмістила фото дизайнерського ремонту своєї квартири в Нью-Йорку, то напевно дизайнер потрапив.

20-річна модель та онука Софії Ротару Соня Євдокименко часто ділиться із шанувальниками фото та відео в Інстаграм.
Вже тривалий час єдина онука легендарної української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко живе та навчається у Нью-Йорку.

Очевидно, настав момент, коли Соні захотілося показати свої Нью-Йоркські апартаменти.
У записаному сторісі цього разу вона показала дизайнерський ремонт своєї Нью-Йоркської квартири та поділилася планами на день, які одразу ж поїхала виконувати.

Як видно з фотографій, у Сонечки простора та світла квартира з колонами. На красивому білому столі стоїть ваза із квітами, а біля нього дизайнерські крісла. З панорамних вікон відкривається чудовий краєвид на місто.

Дизайнерський ремонт у квартирі внучки Софії Ротару

А як ви оцінюєте дизайнерський ремонт онуки Софії Ротару у квартирі в Нью-Йорку? Вам сподобався вид із її вікна?

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!