Що робить співачка Руслана, щоб завагітніти: у неї із чоловіком дві спальні

Руслана вважає, що Карпати – енергетика тієї місцевості сприяє, щоб завагітніти. Там вони вдвох із чоловіком проводять романтичні дні. Карпати їх надихають стати батьками.

Руслана розповіла засобам масової інформації, що вони з чоловіком дуже хочуть дитину і все роблять для цього. Проте спроба завагітніти ще не призвела до позитивного результату.

Як розповіла Руслана ЗМІ, вона лягає спати окремо від чоловіка, в іншій спальні, оскільки вона є індивідуалісткою. Олександр Ксенофонтов, який є музичним продюсером, спить в іншій спальні.

Руслана розповіла, що не любить спати вдвох, тому що їй доводиться багато разів вставати вночі. Вона любить випити чай із медом і тому чоловік від неї втомився. В обох подружжя є спільна мета – завести дитину. Як розповіла додатково Руслана, після того, як вони відвідують Карпати, їх інтимне життя оновлюється. Тому вона таким чином думає, що в неї будуть сили та можливість завагітніти. Руслана вважає, що Карпати – енергетика тієї місцевості сприяє, щоб завагітніти. Там вони вдвох із чоловіком проводять романтичні дні. Карпати їх надихають стати батьками.

Руслана

Руслана констатує, що їхня мрія стати батьками поки що не здійснилася, але вони над цим старанно працюють. Вона думає, що не завагітніла, тому що сильно виснажена. Адже немає того потенціалу, який повинен з’явитися для малюка. Але найголовніше переконати себе, що ти хочеш дитину. Руслана сказала, що не боїться народити після сорока п’яти років. Співачки зараз 48 років, а зі своїм чоловіком вона одружена з 1995 року.

Для інформації: 6 років тому подружжя збудувало 2 екологічні будинки. В одному вони живуть, а в іншому вони мають величезну музичну студію.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.