(Підбірка фото) MARUV в очікуванні малюка: співачка скоро стане мамою

"Та дам! У мене сьогодні днюха і я готова поділитися з вами неймовірною новиною! Ми з @alexanderkorsun в очікуванні малюка - вважаю це найдивовижнішим подарунком!"

Представникам шоубізнесу важко поєднувати роботу та особисте життя, особливо коли вони вагітні та очікують на появу дитини. Деякі заздалегідь йдуть зі сцени та готуються стати мамами. Інші працюю до останнього, поки є можливість. Добре, якщо після народження дитини у когось є бабуся, яка може доглянути малюка, коли зірка знову вийшла на роботу.

Іншим доводиться наймати няню чи самій сидіти з малюком.
MARUV нещодавно розповіла, що йде зі сцени. А потім одразу співачка повідомила цікаву та радісну новину: вони з Олександром Корсуном очікують, що скоро у них з’явиться малюк.

Про це й раніше ходили чутки у засобах масової інформації. А тепер цю новину MARUV повідомила на своїй сторінці інстаграм. Співачка вважає, що це для неї найдивовижніший подарунок. MARUV зараз 31 рік і вона вагітна. Це видно на фотографіях, які співачка розмістила у соціальній мережі. На них видно її округлий животик.

Для інформації: Олександр Корсун, який є менеджером співачки, також батько дитини.
На фото MARUV не зраджує свого іміджу. Вона одягнена у чорну латексну сукню, високі чоботи та зухвалий макіяж. З фото можна зробити висновок, що MARUV десь на сьомому місяці вагітності.

Після того, як співачка розмістила вказані фото в соцмережі, багато шанувальників привітали її з вагітністю.
Вони побажали вдалих пологів та здоров’я малюкові та мамі.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.