Валерій Ніколаєв, зірку фільму “День народження буржуя” госпіталізували до психіатричної клініки

Як нещодавно прояснилося, Валерій Ніколаєв має 7-річного сина, якого він більше ніж шість місяців приховував від громадськості, після того, як він народився.

Лікарі поставили діагноз Валерію Ніколаєву: біполярний розлад

Артисту 56 років. Кілька днів тому Валерій Ніколаєв потрапив до спецприймача Москви. Він був затриманий за керування напідпитку, до того ж у нього були відсутні водійські права.

Перебуваючи в камері, Валерій Ніколаєв почав конфліктувати з Шахрієром Бековим, якому 27 років. Як констатує Валерій Ніколаєв, вищезгаданий хлопець облив його окропом. Внаслідок чого у Валерія Ніколаєва вражені на 40% шкіри рук та обличчя.

Далі засоби масової інформації розповіли, що Валерія Ніколаєва було госпіталізовано до психіатричної лікарні з діагнозом біполярного розладу. Як написали потім ЗМІ, Валерій Ніколаєв неадекватно виглядав, а опіки вигадав.

Валерій Ніколаєв

Журналісти додзвонилися до дружини Валерія Ніколаєва – Ельміри Земскової. Його дружина назвала все вигадкою та маренням про те, що було у спецприймачі.

Якийсь час тому Валерія Ніколаєва не пропустили на церемонію вручення премії “Золотий орел”. Коли він попросив колег провести його до зали, то ті не погодилися це зробити. Валерій Ніколаєв, думає та обурюється, що його вважають хуліганом. Тому так із ним поводяться і ніхто не хоче спілкуватися.

Для інформації: як недавно прояснилося, у Валерія Ніколаєва є 7-річний син, якого він понад шість місяців приховував від громадськості, після того, як він народився.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.